Google,Tv Reklamlarına Giriyor

Uzunca bir süredir Google üzerinden reklam vermek isteyenler için çalışan AdWords hizmeti TV reklamlarıyla genişletiliyor. Artık sitenizin reklamını internetten verebileceksiniz.

Sitelerinin tanıtımını yapmak isteyenlerin başvurduğu kaynaklardan birisi de Google AdWords sistemi. Bilindiği gibi web sitesi sahipleri bu sistem üzerinden diledikleri tarih ve saat aralığında, bütçede ve coğrafyada metin reklamları vererek internet üzerinden milyonlarca kullanıcıya ulaşabiliyorlardı. AdWords hizmetinin bir eklentisi olarak Google şimdi de TV reklamlarını getiriyor.

Google TV reklamları hizmetinde de AdWords'e benzer şekilde bir işleyiş var. Vermek istediğiniz reklamın ülkesi, bu ülkede reklam verebileceğiniz TV kanalları, yayınlanacak saat, hedeflenen izleyici kitlesi, bütçeniz ve reklam tipini seçtikten sonra değişiklikleri kaydediyorsunuz.

Reklamlarınız dönmeye başladıktan 24 saat sonra yine bu hesabınız üzerinden girip izlenme oranı ve gösterimle ilgili tüm detaylı raporlara da göz atabiliyorsunuz.
Detaylar için: TV Ads - AdWords - Google | Kaynak: Cnet Türkiye

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Puzzlephone Parçalari Değişen Telefon

Şehit Tahtında (Klip)