Kayıtlar

Kasım, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Ana Ocağı Yarışması TRT 1

Resim
Unutulan birçok değeri televizyon ekranlarında hatırlatmak amacıyla hazırlanan yarışma Ana Ocağı, izleyicilere “merhaba” demek için gün sayıyor. Başvuru İçin: www.anaocagi.tv Amacı şehir yaşamının karmaşasında özlenen köy hayatını izleyenlere anımsatıp, onlarla birlikte yarışmacılara unutulan örf ve adetleri hatırlatmak olan Ana Ocağı hafta içi her gün TRT 1’de ekranlara gelecek.

Sat-Fi Cep Telefonunu Uydu Telefonuna Ceviren Cihaz

TÜBİTAK desteği ile Türk mühendisleri tarafından tasarlanan akıllı telefonları uydu telefonuna dönüştüren Sat-Fi cihazı, küresel pazara adım attı. Geçen ay ABD pazarında görücüye çıkan Sat-Fi, aralık ayında Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye ve Ortadoğu ülkelerinin kullanımına sunulacak. Araçlarda ya da sabit yapılarda kullanılabilen cihaza 8 akıllı telefon wi-fi aracılığıyla bağlanabiliyor. GSM kapsaması olmayan yerlerde cihaz bu akıllı telefonların uydu telefonu olarak kullanılmasına imkan veriyor. Aynı zamanda internet bağlantısı kurulabiliyor. Kullanıcılar kendi aralarında ücretsiz konuşabiliyor, mesajlaşabiliyor. Acil durumlarda GPS konum verisi ve yardım çağrısı (SOS) gönderilebiliyor. Akıllı telefonların cihaza bağlanabilmesi için gerekli olan uygulama, Apple Store ve Google Play'den ücretsiz indirilebiliyor

Home Office Dizisi Tv 8

Resim
Tv 8 ekranlarında ocak ayı içerisinde yayınlanmaya başlayacak olan dizi. Acun medya ve birol güven işbirliği ile ortaya çıkıyor.Dizinin senaryosunu ve yönetmenliğini ekranların üç adamı Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak üstleniyor. Yeni dizi Home Office'in Ocak ayında TV8 ekranlarında olması planlanıyor.

Samsung Galaxy s6 geliyor galaxy s6 resimleri

Samsung galaxy s serisi galaxy s6 resimleri ve özellikleri sizmaya basladi. Galaxy s6 note 4 in uzerine katarak geliyor quad hd 2560x1440 olmasi bekleniyor. Kamera olarak 16 yada 20 mpx.16 gb telefonlara elveda deniyor ve 32x64x128 gb kapasiteye geciyor.

Evliya Çelebi ÖlÜmsÜzlÜk Suyu Animasyon 7 Kasımda Vizyonda

Resim
Ölümsüzlük Suyu’nun, Ab-ı Hayat’ın peşinde olan Evliya Çelebi 17. Yüzyılda Nil Nehri kıyısında aradığını bulur, ancak kötü kraliçe, Evliya Çelebi'nin bu mutluluğu uzun uzadıya yaşamasına izin vermez ve Evliya Çelebi uzun bir uykuda bulur kendini.. Uyandığında ise kendisini iki kıtanın kesiştiği İstanbul’da bulur. 21. Yüzyıla uyanan Evliya Çelebi’ye, ölümsüzlük suyunu 400 yıl önce onunla beraber içen dostu ve en yakını kazcağızı yol arkadaşı olur. Günümüz İstanbul’unda uyanan Çelebi’ye hikayede akıllı ve zeki olan on yaşındaki sevimli Can arkadaşlık eder. 17. Yüzyılda ölümsüzlük suyu üzerine döküldüğü için 400 yıllık bir ömür kazanan ve ömrünü ölümsüzlük suyunun geri kalan kısmını bulmaya adayıp Evliya Çelebi’nin peşine düşen kötü kraliçe, Evliya Çelebi’ye İstanbul’da da rahat vermez. Amacı ölümsüzlük suyu ile beraber sonsuz gücün sahibi olmaktır.